Uw huid, uw gezicht

De huidprofessionals van Art de Jeunesse zijn gespecialiseerd in het behandelen van uw gezicht.

Gezichtsbehandelingen zijn er niet alleen om u af te helpen van uw huidproblemen, maar er zijn ook behandelingen speciaal om heerlijk bij te ontspannen. Verbeter uw uitstraling en gun uzelf de gezichtsbehandeling die bij u past. Natuurlijk krijgt u voorafgaand deskundig advies.
Behandelpakketten
Palette de Jeunesse: Anti-age pakket

Dag verslapping, hallo stevige huid! Een combinatie van de allerbeste behandelingen van Art de Jeunesse laat uw huid jaren jonger ogen. Stevigere spieren en compacter bindweefsel zijn de sleutel tot een jongere huid.

Lees meer

Beauty Bootcamp

Wij krijgen uw huid weer in topvorm met de Beauty Bootcamp! Een kuur van intensieve en resultaatgerichte behandelingen laten u zienderogen het resultaat ervaren.

Lees meer

Acnebehandeling

Hoe hardnekkig acne ook lijkt, bij Art de Jeunesse zijn er doeltreffende behandelingen beschikbaar. Blijf er niet langer mee lopen en ontdek wat wij voor uw huid kunnen betekenen.

Lees meer

Men’s Special

Speciaal voor mannen heeft Art de Jeunesse een behandelingspakket samengesteld. Mannen hebben een andere huid dan vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat deze huid minder verzorging nodig heeft.

Lees meer

Oog Special

Men zegt wel eens dat je ogen de sprekers van je ziel zijn. Blijdschap,opgewektheid en levenslust zie je vaak terug in je kijkers. Maar ook verdriet, boosheid en vermoeidheid kun je in ogen aflezen.

Lees meer

Zwangerschapsbehandelingen

Heb je het even zwaar omdat allerlei zwangerschapskwaaltjes zich bij je aandienen ? Of voel je je juist goed en vind je dat je wel iets extra’s verdient nu een kleintje in je buik groeit? In beide gevallen ben jij bij ons in goede handen.

Lees meer

Lifting Boost

De Lifting Boost is een kuur van behandelingen, die ervoor zorgt dat uw doorbloeding gestimuleerd wordt, waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing.

Lees meer

CryoGlobes Facial

Met onze CryoGlobes kunnen we een heerlijk ontspannende én effectieve ijsmassage uitvoeren in het gelaat.

CryoGlobes zorgen voor;
– verbetering van de algemene conditie van de huid door de zuurstof- en voedingsstof-toevoer naar de huid te verhogen,
– vermindering van rimpeltjes en fijne lijntjes,
– het stimuleren van de productie van collageen,
– vermindering van wallen onder de ogen,
– verkleining van porïen in gelaat en hals.

Onze CryoGlobes Ijsmassage combineren we met de Nora Bode micro-dermabrasie, het Nora Bode Collageen Vliesmasker én de Bellabaci Cupping, om zo de huid de ultieme boost en versteviging te geven!

Individuele behandelingen
NIEUW! Plasma Medical Ooglift

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven en onder oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden.

Lees meer

Casmara Maskers

De alginaatmaskers van Casmara…

Lees meer

Absolute Effects zuurstofbehandelingen

Wilt u graag een perfect verzorgde huid, maar heeft u weinig tijd? Met de rijke en intensieve Absolute Effects zuurstofbehandelingen ziet uw huid er binnen 45 minuten weer stralend uit!

Lees meer

OXYjet LEO DELUXE zuurstofbehandelingen

Met onze nieuwe Nora Bode OXYjet LEO DELUXE zuurstofbehandeling wordt uw huid beter van structuur, voller, steviger en frisser. Deze succesvolle behandeling heeft zowel in de medische wereld als in Hollywood furore gemaakt!

Lees meer

Bellabaci bindweefselmassage

Heerlijk ontspannen en tegelijk een strakkere en gezondere huid? De Bellabaci bindweefselmassage is de optimale stimulatie van uw huid en haar onderliggende weefsels.

Lees meer

HydraLift huidversteviging

Lift en verstevig uw gezichtshuid met de HydraLift-behandeling. Uw huid wordt niet alleen versterkt door spierstimulatie, maar krijgt ook een diepgaande verzorging.

Lees meer

Dermapen micro-needling

Onderga de volkomen veilige micro-chirurgische needling behandeling voor de verjonging van uw huid. Ook voor grove poriën, littekens, zonbeschadigde huid of striae is dit een effectieve behandeling.

Lees meer

Botox©

Ook de beroemde Botox-behandeling behoort tot het repertoire van Art de Jeunesse. Onze plastisch chirurg behandelt uw rimpels deskundig en effectief.

Lees meer

Hyaluronzuur rimpelcorrectie

Wilt u meer volume in uw gezicht en minder rimpels? De plastisch chirurg van Art de Jeunesse nodigt u graag uit voor een hyaluronzuur rimpelcorrectie. Ontdek ook het geheim van een jongere huid!

Lees meer

Mini Vampire Facelift

Wel de facelift, niet de injecties? Dan is de Mini Vampire Facelift de perfecte oplossing voor u. U krijgt een stralende, egale en strakke huid. Bekijk de voor en na foto’s en overtuig uzelf!

Lees meer

Glycolzuurpeeling

Pak meerdere huidproblemen tegelijk aan en gun uzelf een zachte, gladde huid. Deze natuurlijke zuurbehandeling pakt uw huid grondig aan voor het beste resultaat.

Lees meer

Guinot-behandelingen

Tijdens deze exclusieve behandelingen maakt uw huid kennis met de gerenommeerde producten van Guinot. Deze professionele producten worden veelal in kuuroorden gebruikt en maken hun beloftes waar.

Lees meer

Ultraschall geluidstherapie

De behandeling met de Ultraschall laat werkzame serums tot diep in uw huid dringen door middel van geluidstrillingen. Zo krijgt u optimaal effect van de werkzame stoffen in uw huid.

Lees meer

Apilus Senior 3G

Ontdek de vriendelijkste manier om huidoneffenheden en haartjes voorgoed te laten verdwijnen. De Apilus Senior 3G is een krachtig en geavanceerd apparaat dat veilig, comfortabel en snel uw huid vrij van oneffenheden maakt.

Lees meer

Skin Boost huidverbetering

De Skin Boost is een combinatie van twee intensieve behandelingen, waarna uw huid een echte opkikker krijgt. De behandelingen richten zich op de hydratatie, voeding en/of versteviging van uw huid.

Lees meer

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq