Permanente Make-Up

Wilt u er elk moment van de dag goed uitzien, maar hebt u geen zin/ tijd om iedere keer make-up aan te moeten brengen? Dan is Permanente Make-up de oplossing! Altijd de eyeliner mooi en de wenkbrauwen in model.

Eyeliner
Bij het zetten van een eyeliner wordt er tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Onze Permanente Make-up specialiste zal van te voren uitvoerig uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zij bepalen grotendeels de uitstraling. Met Permanent Make-up zorg je ervoor dat je wenkbrauwen altijd mooi zijn.
Je kunt je wenkbrauwen voller laten lijken door simpelweg meer haartjes te laten tekenen. Het gevaar bestaat dan echter dat de afzonderlijke haartjes niet meer goed zichtbaar zijn, en het natuurlijke resultaat verloren gaat. In plaats daarvan kan er gekozen worden voor de schaduwtechniek. Met deze techniek lijkt het net alsof de wenkbrauwen zijn ingekleurd met oogpotlood. De kleur is vaak iets lichter dan de wenkbrauwhaartjes om een mooie egale wenkbrauw te krijgen waarbij de details (de haartjes) zichtbaar blijven.
De Shadow-techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstrokes.
Onze Permanente Make-up specialiste zal van te voren uitvoerig uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

De behandelingen wordt uitsluitend uitgevoerd door onze gediplomeerde Permanente Make-up specialiste en wij zijn GGD-gecertificeerd.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq